EURES: Piekarz/Cukiernik
EURES: Piekarz/Cukiernik
Krótki opis działalności gospodarczeji:
Kompleks hotelarsko-gastronomiczny obejmujący hotel, apartamenty, pizzerię, piekarnię, restaurację.
Wyrób i pieczenie pieczywa, ciast oraz innych wyrobów piekarniczych w piekarni należącej do kompleksu hotelarsko-gastronomicznego. Dbanie o wysokie standardy jakości i wyglądu wyrobów. Współpraca z personelem kuchni. Czyszczenie / konserwacja maszyn i urządzeń. Utrzymywanie czystego i zorganizowanego środowiska pracy zgodnie z przepisami BHP. Facebook - https://www.facebook.com/highlandlodgegeilo , Geilo – okręg Buskerud
Znajomość języków: Język angielski 1. B1 średnio zaawansowany w mowie, B1 - średnio zaawansowany w piśmie
Inne istotne wymagania: Wymagany certyfikat – kurs czeladniczy – piekarz/cukiernik (lub wieloletnie doświadczenie).
Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako piekarz/cukiernik – 2-3 lata. Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie i indywidualnie, pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, pozytywne nastawienie do pracy, wysoka wydajność pracy, dobra organizacja pracy, umiejętność utrzymania porządku i czystości, dbałość o szczegóły. Gotowość do pracy we wczesnych godzinach rannych oraz w porze nocnej. Zorientowanie na klienta. Pasja do przygotowywania wyrobów cukierniczo-piekarniczych. Bez nałogów