EURES: Pracownik hotelowy (recepcjonista, kelner)
EURES: Pracownik hotelowy (recepcjonista, kelner)
Strona internetowa: https://www.melbuhotell.no
Krótki opis działalności gospodarczeji:
Działalność hotelarsko-gastronomiczna – tradycyjny hotel z 58 pokojami, restauracją, jadalnią, salą telewizyjną, centrum fitness i restauracją na zewnątrz.
Znajomość języków: Język Poziom
1. angielski 1. B2 - wyższy średnio zaawansowany w mowie
B2 - wyższy średnio zaawansowany w piśmie
Mile widziane doświadczenie w pracy w branży turystycznej – minimum 1 rok. Zapewione
przeszkolenie.
Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, umiejętność szybkiego uczenia się, dokładność w wykonywaniu pracy, zdolności manualne, entuzjazm, pasja w gościnności, zorientowanie na klienta. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie. Zdolność do pracy pod presją czasu, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Mile widziane zainteresowanie aktywnością na zewnątrz. Wiedza na temat regionu Vesterålen, zwłaszcza Hadseløya. Zdolności i umiejętności kulinarne. bez nałogów
istnieje możliwość zakwaterowania na własny koszt, Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania.
Dodatki za pracę w porze nocnej i weekendy – 15,65 – 41,46 NOK/godz. do stawki godzinowej.
Liczba godzin tygodniowo: 40,00
Data rozpoczęcia: 2025-05-15
Wymagane dokumenty (list motywacyjny, CV itp.): CV i list motywacyjny
Język, w którym muszą być sporządzone przedkładane dokumenty: angielski