oferta bezpłatna
dodano 3 dni temu

Praca sezonowa – Wykrawacz mięsa (Norwegia)

Trondheim flagNorwegia
249-280  NOK / h
Wyświetleń: 20Aplikacji: 0
Znajomość jezyka:
angielski
Typ oferty:
Praca tymczasowa
Doświadczenie:
Minimum 2 lata
Z zakwaterowaniemZ zakwaterowaniem

Praca sezonowa – Wykrawacz mięsa (Norwegia)

  •  Lokalizacja: Malvik, Norwegia
  • Okres zatrudnienia: Tygodnie 35–47 (sierpień–listopad 2025)
  •  Liczba wakatów: 10

Opis stanowiska:

Poszukujemy 10 wykwalifikowanych wykrawaczy mięsa do sezonowej pracy w renomowanym norweskim zakładzie przetwórstwa mięsnego.

Główne zadania obejmują wykrawanie mięsa z małych zwierząt rzeźnych (głównie owce i jagnięta). Doświadczenie w pracy z tego typu surowcem jest bardzo mile widziane – ale kandydaci z doświadczeniem przy bydle również będą brani pod uwagę.

Wymagania:

  •  Znajomość języka Angielskiego
  •  Doświadczenie w wykrawaniu mięsa z małych zwierząt i/lub bydła
  • Dokładność, szybkość, sprawność manualna
  •  Dobra kondycja fizyczna – praca jest intensywna i wymagająca

Godziny pracy i wymiar etatu:

Godziny pracy są uzależnione od etapu sezonu – gwarantowany jest następujący minimalny wymiar godzin:

• Tydzień 35: 15 godzin

• Tydzień 36: 30 godzin

• Tygodnie 37–44: pełen etat (100%) + możliwość nadgodzin

• Tydzień 45: 30 godzin

• Tydzień 46: 22,5 godziny

• Tydzień 47: 15 godzin

W okresie największego zapotrzebowania możliwa praca w nadgodzinach. Wymagana gotowość do pełnoetatowego zaangażowania nawet w tygodniach z niższą gwarancją godzin.

Wynagrodzenie:

 Stawka podstawowa: 249,05 NOK brutto/h

Zakwaterowanie:

 Możliwość wynajmu pokoju – prywatny pokój z łazienką, wspólna kuchnia w pełni wyposażona, cotygodniowe sprzątanie, zmiana pościeli co 2 tygodnie, pralnia, Wi-Fi i parking w cenie.

Lokalizacja blisko zakładu– dogodny dojazd autem i komunikacją miejską.

 Koszt zakwaterowania: 6 200 NOK/miesiąc

Istnieje również możliwość zorganizowania zakwaterowania we własnym zakresie.

________________________________________

Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV (najlepiej w języku angielskim lub norweskim) na adres [email protected]

Regulamin portalu Jober.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Workshop


,
882923322
Osoba Kontaktowa
Patrycja Ilasiewicz

Zobacz podobne