Praca sezonowa – Wykrawacz mięsa (Norwegia)
Praca sezonowa – Wykrawacz mięsa (Norwegia)
- Lokalizacja: Malvik, Norwegia
- Okres zatrudnienia: Tygodnie 35–47 (sierpień–listopad 2025)
- Liczba wakatów: 10
Opis stanowiska:
Poszukujemy 10 wykwalifikowanych wykrawaczy mięsa do sezonowej pracy w renomowanym norweskim zakładzie przetwórstwa mięsnego.
Główne zadania obejmują wykrawanie mięsa z małych zwierząt rzeźnych (głównie owce i jagnięta). Doświadczenie w pracy z tego typu surowcem jest bardzo mile widziane – ale kandydaci z doświadczeniem przy bydle również będą brani pod uwagę.
Wymagania:
- Znajomość języka Angielskiego
- Doświadczenie w wykrawaniu mięsa z małych zwierząt i/lub bydła
- Dokładność, szybkość, sprawność manualna
- Dobra kondycja fizyczna – praca jest intensywna i wymagająca
Godziny pracy i wymiar etatu:
Godziny pracy są uzależnione od etapu sezonu – gwarantowany jest następujący minimalny wymiar godzin:
• Tydzień 35: 15 godzin
• Tydzień 36: 30 godzin
• Tygodnie 37–44: pełen etat (100%) + możliwość nadgodzin
• Tydzień 45: 30 godzin
• Tydzień 46: 22,5 godziny
• Tydzień 47: 15 godzin
W okresie największego zapotrzebowania możliwa praca w nadgodzinach. Wymagana gotowość do pełnoetatowego zaangażowania nawet w tygodniach z niższą gwarancją godzin.
Wynagrodzenie:
Stawka podstawowa: 249,05 NOK brutto/h
Zakwaterowanie:
Możliwość wynajmu pokoju – prywatny pokój z łazienką, wspólna kuchnia w pełni wyposażona, cotygodniowe sprzątanie, zmiana pościeli co 2 tygodnie, pralnia, Wi-Fi i parking w cenie.
Lokalizacja blisko zakładu– dogodny dojazd autem i komunikacją miejską.
Koszt zakwaterowania: 6 200 NOK/miesiąc
Istnieje również możliwość zorganizowania zakwaterowania we własnym zakresie.
________________________________________
Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV (najlepiej w języku angielskim lub norweskim) na adres [email protected]