DANE OFERTY
- Typ ofertyPraca stała
- Pensja: 208 NOK/h
- Firma: CEiPM w Białymstoku
- Kontakt: pośrednik pracy
- Telefon: 85 652 34 98
- Język obcy: angielski
- Doświadczenie: Nie wymagane
PRACOWNIK PRODUKCYJNY - PRZETWÓRSTWO ŁOSOSI
Jeden z największych i najbardziej wydajnych producentów łososia hodowlanego na świecie (od 1991 r.). Obroty firmy w 2022 roku wyniosły ok. 20 miliardów NOK, firma zatrudnia ok. 2400 pracowników w Norwegii.
Wykonywanie różnych zadań związanych z przetwórstwem łososi na określonych stanowiskach produkcyjnych, zgodnie z instrukcją pracy – odbiór i przetwarzanie łososia, w tym ręczne krojenie, pakowanie, przygotowywanie, sortowanie, itp.
Wymagany: J. angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie: Doświadczenie w przetwórstwie łososi lub żywności - preferowane. Zapewnione przeszkolenie. Wysoka motywacja do pracy, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, gotowość do intensywnej pracy i wysokiego tempa, zwłaszcza w sezonie, dobra kondycja fizyczna. Prawo jazdy kat. B.
Wynagrodzenie brutto: od 207,78 NOK
Pracodawca udziela informacji w zakresie poszukiwania zakwaterowania. Ze względu na znaczne odległości na wyspie Frøya - pracodawca zdecydowanie sugeruje, aby kandydaci posiadali samochód.
Min. 30 godzin tygodniowo. Ze względu na specyfikę branży, trudno przewidzieć wielkość połowów. Praca zmianowa – dzienna i wieczorna zmiana - co drugi tydzień zamiana. Możliwość pracy w godzinach nadliczbowych. Umowa na czas określony/nieokreślony – czas trwania umowy do uzgodnienia z pracodawcą – początkowo. Zatrudnienie na okres próbny - z możliwością przedłużenia kontraktu na czas nieokreślony w ciągu 12 miesięcy zatrudnienia.
Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV w języku angielskim - [email protected].
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."